Winactie: Membrasin en Rio Rosa

Membrasin Duindoornbesolie

 


De duindoornbes is een vruchtje dat goed is voor de ogen, de huid en de slijmvliezen. De olie uit de duindoornbes is  rijk aan de plantaardige omega-7 vetzuren. Daarnaast bevat het ook omega-3, -6 en -9 vetzuren. Omega-7 komt overigens niet veel voor in de natuur; duindoornbessen zijn één van de belangrijkste bronnen van omega-7. Tevens bevat de duindoornbes bètacaroteen dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A.
Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van de normale vochtbalans van de ogen. Vitamine A is goed voor de slijmvliezen en zorgt voor het behoud van een normale huid.

Membrasin® bevat de zuivere olie uit het vruchtvlees en de pit van de duindoornbes. Voor Membrasin® wordt alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen geselecteerd, waarna in Finland door middel van de meest moderne apparatuur de zuivere geconcentreerde olie uit de duindoornbessen wordt geperst. Dit gebeurt via een speciale en milieuvriendelijke extractiemethode die de hoge kwaliteit en hoeveelheid omega 7 geeft.

Voor de productie van één capsule worden de geselecteerde inhoudsstoffen van 50.000 mg duindoornbessen gebruikt. Een dagdosering van 4 capsules bevat maar liefst de inhoudsstoffen van 200.000 mg (200 gram) duindoornbessen met de optimale hoeveelheid omega-7 voor jouw lichaam.

Indien je voor het eerst met Membrasin® capsules start dan adviseert TS Products om met tenminste 4 capsules per dag te starten.
Na 4 à 6 weken kan er overgestapt worden op de onderhoudsdosering van twee capsules per dag.

Membrasin® is gegarandeerd vrij van suiker, gluten, lactose, conserveermiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is een geheel natuurlijk voedingssupplement en geschikt voor vegetariërs.

Meer informatie vind je hier.

Rio Rosa Mosqueta olie
 


Rio Rosa Mosqueta bevat 100% zuivere en natuurlijke olie van de zaden van de Rosa Mosqueta roos. De olie helpt bij een droge huid, bij bestrijding van huidproblemen, littekens en gaat huidveroudering tegen.
Het meest bijzondere is dat het voor bijna 90% bestaat uit essentiële vetzuren. Deze zijn essentieel voor de aanmaak van nieuwe cellen.
Uit klinische testen bleek bij 90% van de proefpersonen dat de olie een zeer positief resultaat had op het vervagen van littekens.
Een ander belangrijk en bijzonder bestanddeel van de olie is trans-retinoic acid, Deze natuurlijke zure vorm van vitamine A vertraagt het verouderingsproces. Hierdoor worden rimpels en kraaienpootjes op een natuurlijke manier verminderd.

De olie is 100% natuurlijk, vrij van parfum, parabenen en paraffine en bevat geen chemische toevoegingen. Kortom, een echt natuurlijke huidverzorgingsolie.
Meer informatie vind je hier.

Levenmetsjogren.nl mag in samenwerking met TS Products 15 pakketten weggegeven!
Elk pakket bestaat uit een verpakking Membrasin 60 capsules (t.w.v. 19,95 euro) en 20 ml Rio Rosa Mosqueta olie (t.w.v. 16,95 euro).

 

Wil jij een pakket winnen?
Volg dan de volgende stappen:
1. Ga naar onze facebookpagina en klik rechtsboven op “vind ik leuk”/“like”.
Het zou fijn zijn als je ook je vrienden wil uitnodigen om ons te liken.
Zo kunnen we samen werken aan meer kennis over de ziekte van Sjögren de wereld in te brengen zodat wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd & meer begrip en ondersteuning voor deze verwoestende ziekte wordt gecreëerd!

Tevens waarderen wij het als je deze winactie deelt, maar dit is niet vereist.
2. Stuur een email naar info@levenmetsjogren.nl o.v.v. "Winactie Membrasin/Rio Rosa" en geef een goede motivatie waarom jij een pakket wil winnen en vergeet niet je gegevens mee te sturen.
3. Klaar!


Als levenmetsjogren.nl 450 likes heeft op Facebook, dan maken we de 15 winnaars bekend!