Winactie: Philips mondverzorgingspakkettenDe Philips Sonicare EasyClean combineert gepatenteerde sonische technologie van Sonicare met de unieke ProResults-opzetborstel, zodat tot wel twee keer zoveel plaque wordt verwijderd als met een handentandenborstel en de timer van 2 minuten zorgt ervoor dat je de aanbevolen poetstijd aanhoudt.
Met de eenvoud van één modus en een slanke handgreep voor comfort en wendbaarheid is de overgang van een gewone handtandenborstel naar de kracht van Philips Sonicare heel gemakkelijk.

De unieke dynamische reinigingswerking van de Sonicare elektrische tandenborstel reinigt op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees.
Je mondhygiëne wordt verbeterd, je tanden worden witter en de reiniging is veilig en zacht.

Als je voor de eerste keer een elektrische tandenborstel gaat gebruiken, kun je gebruik maken van het Easy-start programma. Zo kun je geleidelijk wennen aan het gevoel van de Sonicare tandenborstel.

Als je Sjögren hebt is een goede mondhygiëne heel belangrijk.
Speeksel helpt een goede mondhygiëne in stand te houden, maar bij Sjögren wordt er te weinig speeksel aangemaakt. Het gevolg is mondproblemen zoals gaatjes, ontstekingen en beschadigingen.

Jongerenmetsjogren.nl mag met dank aan Philips maar liefst zes mondverzorgingspakketten weggeven met daarin:
-elektrische tandenborstel
-tandenborstelreiniger
-opzetborstels
-accu

Wil jij ook weer onbezorgd kunnen lachen en praten?
Doe dan mee met de winactie door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar onze facebookpagina en klik rechtsboven op “vind ik leuk”.

2. Deel de facebook winactie van Philips
3. Stuur een email naar info@jongerenmetsjogren.nl o.v.v. "Winactie Philips" waarin je je gegevens vermeldt en waarom je één van de zes pakketten wil winnen.
4. Klaar!

De winactie loopt van 2 augustus t/m 30 augustus 2013.
De winnaars worden per email geïnformeerd.


Voor meer informatie ga je naar www.philips.nl en www.sonicare.com