Winactie: Matras Factory hoofdkussens

Win drie Talalay® Latex hoofdkussens van Matras Factory.Het hoofdkussen waar we elke nacht op slapen is belangrijker voor onze nachtrust dan we vaak denken. 

Met het juiste matras en het juiste kussen wordt onze wervelkolom naar behoren ondersteund. Vooral voor Sjögrenpatiënten met spierklachten, gewrichtsklachten en zwakke pezen is de juiste ondersteuning  van belang voor de welgesteldheid van het gehele lichaam. Daarbij zijn droge ogen, droge mond en verschillende allergieën veel voorkomende symptomen van de ziekte van Sjögren. Voor mensen met deze klachten is een hygiënische slaapomgeving van wezenlijk belang.Talalay® Latex is een natuurlijk en ecologisch vriendelijk product wat door het unieke productieproces antibacterieel, antiallergisch en huisstofmijtvrij is. Daarbij staat het erom bekend enorm veerkrachtig te zijn. Ook de puntelasticiteit van het materiaal is enorm hoog, waardoor drukverlaging van het materiaal superieur is. De veerkracht van het materiaal draagt bij aan de duurzaamheid ervan. 

Talalay® Latex ondergaat een intens en bijzonder bewerkingsproces waardoor de open celstructuur ervan onovertroffen is.
Deze open celstructuur draagt bij aan de veerkracht en zorgt bovendien voor een erg goede ventilatie, vochtregulatie en temperatuurregulatie.
Daarbij heeft het materiaal een afwerende werking waardoor het antibacterieel is en huisstofmijt tegengaat. Dit zorgt ervoor dat Talalay® Latex hoofdkussens een enorm hygiënische slaapomgeving bieden.
Voor veel mensen is het een nieuwe ervaring dat een hoofdkussen zoveel verschil in slaapcomfort en hygiëne kan maken. Juist voor Sjögrenpatiënten is het Talalay® Latex hoofdkussen zeer geschikt. Dit materiaal draagt zeer zeker bij aan reductie van vermoeidheidsklachten en het tegengaan van allergische reacties.

 Ondersteuning
Eén van de meest voorkomende symptomen bij de ziekte van Sjögren is zware oververmoeidheid. Daarom is het voor Sjögrenpatiënten heel belangrijk om voldoende rust te nemen. Hierbij is het van belang dat het lichaam geheel kan ontspannen waardoor spieren en pezen kunnen rusten en ontstekingen beter kunnen herstellen.
Matrassen en kussens van Talalay® Latex kunnen hieraan bijdragen met de unieke eigenschappen die het materiaal biedt. Het specifieke en intensieve productieproces maakt Talalay® Latex enorm veerkrachtig en puntelastisch waarmee het de juiste ondersteuning biedt.

Minder inspanning en belasting van pezen en spieren kan bijdragen aan verlichting van pijn in het lichaam. Doordat het lichaam minder hard hoeft te werken met de juiste ondersteuning van het materiaal kan het letterlijk ontspannen waardoor je wellicht minder vermoeid en meer uitgerust kunt opstaan.

Antiallergisch
Huisstofmijt nestelt zich niet graag in latex, waardoor het materiaal antibacterieel en antiallergisch is. Dit gaat irritatie tegen van slijmvliezen en traan- en speekselklieren.
Talalay® Latex heeft een onovertroffen open celstructuur dankzij het intensieve productieproces. Het materiaal wordt verwerkt in mallen met metalen pennen waardoor ‘tunnels’ ontstaan in het geheel. Deze eigenschappen dragen zeker bij aan het comfort en de veerkracht van het materiaal. En voor Sjögren patiënten minstens even belangrijk: dit zorgt voor optimale luchtcirculatie en vochthuishouding. Hierdoor wordt het voor bacteriën en huisstofmijt moeilijker zich te nestelen in het materiaal. Dit feit is belangrijk voor Sjögrenpatiënten die last hebben van een droge mond, droge ogen en die irritaties aan traan- en speekselklieren ervaren.

Hoofdkussens van Matras Factory
Matras Factory maakt op kwaliteit gebaseerde hoofdkussens. Naast matrassen wil Matras Factory ook waardige hoofdkussens bieden om jouw nachtrust te kunnen waarborgen.


Levenmetsjogren.nl mag in samenwerking met Matras Factory drie Talalay® Latex hoofdkussens aanbieden aan Sjögrenpatiënten.

Deze Talalay® Latex hoofdkussen hebben een waarde van t.w.v. € 79,-  p/st.
De afmeting is 40 cm x 70 cm en de hoes is 100% katoen.
Wil jij een Talalay® Latex hoofdkussens winnen?
Volg dan de volgende stappen:
1. Ga naar onze facebookpagina en klik rechtsboven
op “vind ik leuk” of “like”.
Het zou fijn zijn als je ook al je vrienden wilt uitnodigen om onze facebookpagina te liken.
Zo kunnen we samen meer kennis over de ziekte van Sjögren de wereld in brengen zodat wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd & meer begrip en ondersteuning voor deze verwoestende ziekte wordt gecreëerd.

2. Stuur een email naar info@levenmetsjogren.nl
o.v.v. "Winactie Matras Factory" waar bij je jouw naam- en adresgegevens vermeldt en een uitgebreide motivatie waarom jij een Talalay® Latex hoofdkussen wil winnen.
3. Klaar!
Als je alle stappen hebt gevolgd maak jij kans op een Talalay® Latex hoofdkussen..
De winactie loopt van 29 januari  t/m 18 april 2014.
De winnaars worden per email geïnformeerd.


Voor meer informatie over Talalay® Latex hoofdkussens ga je naar www.matrasfactory.nl

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Als lezer van de website www.levenmetsjogren.nl kun jij tot t/m 31 mei 2014 een korting van 25% krijgen op dit Talalaly Latex hoofdkussen!
Hoe? Stuur een mail naar info@levenmetsjogren.nl met jouw  gegevens, deze wordt dan doorgestuurd naar Matras Factory en dan krijgt je van Matras Factory een bevestigingsmail met de kortingsprijs.
Vergeet niet te vermelden dat het om de kortingsactie gaat van Matras Factory.