Winactie: Orthica voedingssupplementen

Orthica producten worden al 30 jaar naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen. Orthica producten bevatten gerichte combinaties van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in optimale doseringen met heldere gebruiksadviezen. Alle producten zijn vrij van synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Voedingssupplementen van Orthica bieden pure kwaliteit, Orthica kwaliteit.
Orthica producten zijn optimaal gedoseerd voor iedereen in elke fase van het leven. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten wordt bepaald welke producten voor welke doelgroep, welke nutriënten moet bevatten. Het streven naar optimale hoeveelheden houdt in dat sommige producten een hoge, en andere een lage dosering van een nutriënt bevatten, want meer is niet altijd beter. Bovendien bevatten onze producten alleen zuivere grondstoffen en bestanddelen om een zo puur mogelijk product aan het lichaam aan te bieden dat bijdraagt aan een goede opname.

Jongerenmetsjogren.nl mag met dank aan Orthica maar liefst 10 pakketjes met de supplementen “Strata Fem” en  “Fish EPA Original” weggeven!

Strata Fem

Strata Fem voorziet de vrouw van extra ijzer dat bijdraagt aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Bovendien bevat het gestandaardiseerd druivenpitextract dat de huid beschermt tegen veroudering en bijdraagt aan het behoud van een sterke vaatwand.
Geschikt vanaf 12 jaarFish EPA


Onze voeding bevat niet altijd voldoende omega-3-vetzuren.
De Gezondheidsraad beveelt per dag 450 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, dat gelijk staat aan 2x per week een portie vis, waarvan 1x vette vis.
Fish EPA Original levert per softgel 300 mg visvetzuren. De EnteriCare capsule die de visolie omhult valt pas in de darmen uiteen. Hierdoor rispt Fish EPA Original niet op.

Door vervuiling van de zee kan vis verontreinigd zijn met stoffen zoals dioxines en zware metalen. Orthica visolie is echter extra gezuiverd en voldoet ruimschoots aan de strenge eisen van de Warenwet. Goed te combineren met elke Multi, bijvoorbeeld Strata Fem

Wil jij deze voedingssupplementen winnen?
Volg dan de volgende stappen:
1. Ga naar onze facebookpagina en klik rechtsboven op “vind ik leuk”.
2. Stuur een email naar info@jongerenmetsjogren.nl o.v.v. "Winactie Orthica" waarin je je gegevens vermeldt en waarom je wil winnen.
3. Klaar!
Als je alle stappen hebt gevolgd maak jij kans op één van de tien pakketten met Orthica voedingssupplementen.
De winactie loopt van 17 september t/m 23 oktober 2013.
De winnaars worden i.v.m. de privacy per email geïnformeerd.


Voor meer informatie over voedingssupplementen en Orthica ga je naar www.kiesvoorietsextra.nl en www.orthica.nl