Winactie: Luchtwasser Air-O-Swiss 2251


Als je last hebt van luchtwegproblemen of een droge huid, dan is het belangrijk dat de relatieve luchtvochtigheid niet te laag is.
De Air-O-Swiss 2251 digitale luchtwasser brengt de luchtvochtigheid snel weer op peil.
Ook zuivert de luchtwasser de lucht van stof, pollen, schimmels, gisten, ziektekiemen en bacteriën. Het is dus een luchtreiniger en luchtbevochtiger in één.
Met deze luchtwasser krijg je dus snel een frisse, schone en gezonde lucht in huis.

Voor Sjögrenpatiënten is een juiste luchtvochtigheid erg belangrijk zodat klachten van droge ogen, droge mond, droge luchtwegen en droge neus verlicht worden.
Met de Air-O-Swiss 2251 wordt de ruimte perfect bevochtigd en gezuiverd zodat ademen, praten en kijken weer prettig wordt.

Geschikt voor grote ruimtes
Air-O-Swiss 2251 luchtwasser is geschikt voor grote ruimtes tot wel 110 m². Door deze enorm hoge capaciteit kan de Air-O-Swiss 2251 in nagenoeg iedere woonkamer gebruikt worden of is deze ideaal voor op kantoor.

Instelbare luchtvochtigheid
Op het scherm zie je de actuele relatieve luchtvochtigheid. Zo heb je een goede richtlijn welke luchtvochtigheid je in moet stellen.
Je kunt deze instellen op een vochtigheidsgraad van 20% tot 90%.
Als je een lagere vochtigheidsgraad instelt dan de actuele luchtvochtigheid is, werkt de luchtwasser niet. Als de door jou ingestelde luchtvochtigheidsgraad bereikt is, zal het apparaat automatisch op standby springen. Zakt de luchtvochtigheid meer dan 2% onder de ingestelde luchtvochtigheid, dan zal de luchtwasser weer automatisch beginnen met werken.
Instelbare intensiteit neveluitstoot
De intensiteit van de neveluitstoot kun je in 3 standen instellen. De laagste stand is geschikt voor kleinere ruimtes. Dan verdampt de luchtwasser 410 ml water per uur en is deze stiller dan in de hogere standen. In de gemiddelde stand wordt er 530 ml water per uur verdampt en in de hoogste stand is dat 600 ml water per uur. Bij een lage intensiteit en volle tank werkt de luchtwasser maximaal 16 uur.

Vervangbaar bevochtigingsfilter
De luchtwasser maakt gebruik van een vervangbaar bevochtigingsfilter. Voor een blijvend goede werking vervang je het speciale bevochtigingsfilter iedere 2 tot 3 maanden.

Met Ionic Silver Stick
Met de Ionic Silver Stick wordt het water vrijgehouden van bacteriën en ziektekiemen. Dit innovatieve hulpmiddel maakt gebruik van bewezen antibacteriële eigenschappen van zilver. De Ionic Silver Stick gaat iets langer dan een jaar mee.


Wij mogen met dank aan Shop Voor Gezondheid een luchtwasser weggeven!

Wil jij deze luchtwasser winnen?
Volg dan de volgende stappen:
1. Ga naar onze facebookpagina en klik rechtsboven op “vind ik leuk”.
2. Stuur een email naar info@jongerenmetsjogren.nl o.v.v. "Air-O-Swiss 2251 winactie" met je gegevens en waarom jij deze luchtwasser wil winnen.
3. Klaar!

Als je alle stappen hebt gevolgd maak jij kans op een Air-O-Swiss 2251.

De winactie loopt van 7 oktober t/m 17 december 2013.
De winnaar wordt per email geïnformeerd.
Shop Voor Gezondheid stuurt het door jou gewonnen apparaat direct naar jouw adres.


Voor meer informatie over de Air-O-Swiss 2251, ga je naar www.shopvoorgezondheid.nl