Winactie: Dentaid Xeros
Het gebit is een waardevol bezit. We drinken, eten, slapen, praten en lachen ermee.
De mondgezondheid  heeft  invloed op het dagelijkse functioneren en daarmee op de kwaliteit van leven.

Met kwalitatief hoogwaardige producten kan Dentaid Xeros de mondgezondheid verbeteren.
Dentaid BeNeLux BV werkt daarbij nauw samen met professionals met als gezamenlijk doel de bewustmaking van het belang van een goede mondgezondheid.
Dentaid BeNeLux BV staat voor de kwalitatief hoogwaardige productenlijnen met producten die oplossingen bieden  voor o.a. tandvleesproblemen, droge-mond-klachten, cariës, slechte adem, tandgevoeligheid en verkleuringen van tanden en kiezen.
De producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en worden dagelijks door vele dentale behandelaars, apotheken en de betere drogisten geadviseerd aan hun patiënten en consumenten.
Dentaid BeNeLux BV heeft als doel om met haar producten de mond en het gebit zo optimaal mogelijk te verzorgen en te behandelen in situaties waarbij de mondverzorging extra aandacht nodig heeft, zoals bij de ziekte van Sjögren.
Levenmetsjogren.nl mag in samenwerking met Dentaid BeNeLux BV tien tassen weggeven met Dentaid Xeros tandpasta, Dentaid Xeros gel, Dentaid Xeros mondspoelmiddel en Dentaid Xeros spray.Wil jij een tas met Dentaid Xeros producten winnen?
Volg dan de volgende stappen:
1. Ga naar onze facebookpagina en klik rechtsboven
op “vind ik leuk”.
Het zou fijn zijn als je ook al je vrienden wilt uitnodigen om ons leuk te vinden.
Samen kunnen we meer kennis over de ziekte van Sjögren de wereld in brengen zodat wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd & meer begrip en ondersteuning voor deze verwoestende ziekte wordt gecreëerd!

2. Stuur een email naar info@levenmetsjogren.nl o.v.v. "Winactie Dentaid Xeros" waar bij je je naam- en adresgegevens vermeldt en een uitgebreide motivatie waarom je wil winnen.
3. Klaar!
Als je alle stappen hebt gevolgd maak jij kans op een tas met Dentaid Xeros producten.
Bij 750 ‘likes’ worden de tassen met Dentaid Xeros producten verloot en de winnaars worden per email geïnformeerd.


Voor meer informatie over Dentaid Xeros ga je naar http://dentaid.nl/nl