Spierziekten Nederland werkt samen met het Prinses Beatrix Spierfonds. Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert onderzoek naar spierziekten. Dit kan gaan om onderzoek naar een medicijn (lange termijn), maar ook om onderzoek naar verbetering van kwaliteit van leven.

Voor onderzoek is geld nodig, veel geld. Daarom willen we samen met jou, het Prinses Beatrix Spierfonds en Spierziekten Nederland een (of meerdere) actie(s) starten voor Dunne Vezel Neuropathie. Het doel hiervan is geld inzamelen om meer onderzoek naar DVN mogelijk te maken. Het ingezamelde geld wordt voor 100% besteed aan onderzoek naar DVN.

Hoe kun jij helpen?
Voor het voeren van actie hebben we jouw steun hard nodig!
Actie voeren hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt denken aan een kleine actie, maar een grote actie kan natuurlijk ook. Doe mee met een wedstrijd en laat je sponsoren, bak taarten en vraag een bijdrage of organiseer een benefietconcert. Je hoeft het niet alleen te doen, denk ook aan partner, vrienden, ouders, broers, zussen of kinderen.

Bekijk de site van het Prinses Beatrix Spierfonds voor meer inspiratie en informatie.

Voor DVN zijn er nog geen acties en staan we helemaal aan het begin. Wat we precies gaan doen, bepalen we daarom graag samen met u!

Wat, waar, wanneer?
Het Prinses Beatrix Spierfonds organiseert samen met Spierziekten Nederland op vrijdagmiddag 28 oktober om 13.30 uur een brainstormoverleg.

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Spierziekten Nederland, Luitenant Generaal van Heutszlaan 6 in Baarn. We nodigen je graag uit deze middag mee te denken over leuke, creatieve en inspirerende ideeën om geld in te zamelen voor DVN.
Ook als je nog geen (concreet) idee hebt, maar wel graag in actie wilt komen, ben je van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden
Wil je je aanmelden voor 28 oktober en/of wilt je meer informatie? Stuur dan een mail met uw naam naar info@spierziekten.nl

Mocht je deze dag niet in de gelegenheid zijn te komen, maar wil je wél graag meedenken over een leuke actie voor DVN, dan horen we dat heel graag!

 

Bron